Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 310 тисяч чоловік.

Олександра Заріцька разом з великою командою організації "Добробут", яка займається відновленням зруйнованих окупантами міст, вирушила в село Ягідне на Чернігівщині. Артистка мала можливість на власні очі поглянути на наслідки "русского мира".

Скріншот з Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот з Instagram, Олександра Заріцька

Українське село пережило окупацію, а його 300 мешканців майже місяць ховалися в підвалі від ворогів. Олександра бачила на стінах написи з датами смерті та іменами, а ще дитячі малюнки.

"Кожна історія болюча, але ще раз доводить, які ж в нас сильні та незламні люди", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Заріцька розповіла, що була рада долучитися до благої справи і підтримати жителів цього села. Вона також наголосила, як сильно пишається українцями, які пережили окупацію.

"Коли ми усі разом співали, відчували єдність та силу, а це зараз найголовніше для нашої перемоги!", - підсумувала артистка.

Раніше ми писали, що Олександра Заріцька з Kazka підготувала послання для всіх тих, хто підупав духом: ці слова знову повернуть у стрій

Як повідомляв Знай.ua, KAZKA показала ірландцям кольори свободи, повен зал жовтого-синього: "Це не просто підтримка"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька продовжує розповідати світові про війну в Україні навіть на відстані тисяч кілометрів: "Все для перемоги"