У блозі Слави Дьоміна з'явився новий гість - Іван Дорн, який розповів про своє ставлення до певних російських блогерів.

У Instagram Дьоміна блогер розмістив невеличкий уривок з розмови з музикантом Іваном Дорном, який не вважає Дудя пропагандистом.

Іван Дорн. Фото: скриншот Instagram
Іван Дорн. Фото: скриншот Instagram

Після повномасштабного вторгнення, дуже багато українських журналістів та артистів і простих людей впевнені, що Дудь і Собчак це путінські пропагандисти. Яка твоя думка? Сдлава Дьомін

На думку Дорна Дудь не є пропагандистом, він просто за "нормальну" росію. Музикант завив, що не може казати з впевненістю на 100%, проте все скидається на те, що Дудь не схожий на російського пропагандиста. За Собчак він вирішив нічого не казати, запевняючи, що щодо неї в нього немає жодної впевненості.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях по-різному відреагували на вислови Дорна.

"Огидно, що хтось ще намагається нести в маси інфу про "нормальних росіян"", "Дорн не воняй! Чухай в росію. Не треба цього награного патріотизму! Ніхто в це не вірить", "Та він сам запроданець! Одною сракою і туди і сюди!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрохами.

Як повідомляв "Знай.ua" Світлана Лобода показала "біженця" Івана Дорна, який лякається від швидкої допомоги.

Також "Знай.ua" інформував, що Іван Дорн покликав Нацполіцію на переможний концерт на Майдані.