Світлана Лобода - відома українська виконавиця, яка лише з часом зуміла сформулювати свою проукраїнську позицію після початку повномасштабної війни, розпочатої рашистами 24 лютого 2022 року.

Зовсім недавно їй вдалося відновити Instagram-аккаунт на території України, а зараз в Stories вона опублікувала хвилинний ролик, фрагменти короткого фільму про українських біженців, які змушені відчувати посттравматичний синдром зі страхом будь-яких гучних звуків.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

"Коли феєрверки звучать як постріли, коли сирени звучать як крики, коли двері, які ляскають, звучать як скидаються бомби. Це Uprooted, фільм про українських біженців, знятий на підтримку всіх біженців. Хто б, де б, коли б не був, ніхто не зможе розвидіти жахи війни", - йдеться в публікації.

У ролику також можна помітити знайоме обличчя - співака Івана Дорна. Він демонструє страх від проїжджаючої повз машини швидкої допомоги, будучи в магазині... це нагадує йому про сигнали повітряної тривоги, поки мама не відповідає на повідомлення в месенджері.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

"Я плачу, так серйозно", "Потужне зображення жахів війни", "Ми, покоління війни, дійсно відчуваємо це", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала про війну в рідній Україні, виступаючи перед росіянами: "Складне рішення"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча заявила, що саме Кіркоров "заткнув" Ані Лорак рот про війну: "Багато про це думала"

Знай.ua писав, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися"