Олександр Ярмак, співак та захисник України, презентував нове аніме на свою пісню "Дике поле". Потужний кліп вже встиг зачарувати українців.
На своїй сторінці в Instagram Олександр розповів про пісню, та те, яку гарну справу робить творчість та наближає нашу перемогу.

Кадри з аніме на пісню Ярмака. Фото: скриншот Instgaram
Кадри з аніме на пісню Ярмака. Фото: скриншот Instgaram

Окрім донатів, які ми робимо на постійній основі, пісня Дике Поле вже заробила на стрімінгах 250 000 грн для ЗСУ! Ваші прослуховування допомагають знищувати ворога! Нове анімаційне відео теж було створено, щоб заробляти на корисні речі для наших Збройних Сил! Yarmak

Кадри з аніме на пісню Ярмака. Фото: скриншот Instgaram
Кадри з аніме на пісню Ярмака. Фото: скриншот Instgaram

У коментарях відзначили потужну пісню та цікаве талановите аніме, яке зробили українські митці.

"Браво, це просто найкраща анімація до найкращої пісні. Дуже емоційний візуальний ряд, це дуже сильно. Дякую тобі, Ярмак та усім, хто працював над цим витвіром мистецтва. Слава Україні!", "Як гарноооо", "Пісня та кліп дуже гарні, зроблено, як завжди на висоті,ті хто це робив заслуговують на якусь почетну нагороду,бо вони майстри своєї справи", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що репер Ярмак шкодує, що не брався за зброю до війни проти росії.

Як повідомляв "Знай.ua" Ярмак розповів, скільки треба протриматися українським ЗСУ, війна буде довгою і важкою, але треба бути набагато жорстокішим за окупанта, щоб перемогти у ній.

Також "Знай.ua" інформував, що Ярмак в лавах ЗСУ замість пісень бажає тільки фізичної помсти