Співак Олександр Ярмак розповів, як потрапив до лав ЗСУ, влаштувавшись зі звязками у тероборону.

Олександр з перших днів записався до тероборони, та отримав зброю. Він розповів онлайн-платформі "Свідомі", як відреагував на повномасштабне вторгнення. Про те, що ворог нападе у Олександра не було сумнівів. За словами Олександра, поняття "росіяни" буде до кінця життя викликати рефлекторне стиснення ножа у руці.

Олександр Ярмак. Фото: Instagram
Олександр Ярмак. Фото: Instagram

"Московське шовіністичне утворення століттями не сприймало Україну, і завжди військовим шляхом придушувало намагання відрізати від свого тіла ординську пухлину", - розповів співак.

З перших днів війни Олександр вступив до лав тероборони, а згодом — і до лав ЗСУ. Тож через брак часу, наше інтервʼю вийшло коротким, але під час його запису вдалось проговорити ключові питання.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Олександр Ярмак. Фото: Instagram
Олександр Ярмак. Фото: Instagram

Записатися у тероборону можна було тільки через зв'язки. "Уявляєте, яка ми безстрашна країна? Потрібно мати зв'язки, щоб отримати можливість захищати батьківщину".

Він розповів, що не прагнув ставати до лав ЗСУ, але хлопці розповіли, що потрібно мати легальну зброю, інакше після війни можна опинитися за ґратами. "На війні теж є свої правові нормативи."

Він розповів, що за місяць служби у лавах ЗСУ навчився користуватися АК-74, РПГ, NLAW.

На питання, як близько Україна до перемоги, Олександр заявив: "Ідеологічно міцних, вільних людей неможливо перемогти". На думку Олександра, війна буде довгою і важкою, але треба бути набагато жорстокішим за окупанта, щоб перемогти у ній.

"Десь у вересні-жовтні у мордорі почнуться процеси самоліквідаціх, нам потрібно протриматися до того часу", - завив Олександр.

Олександр Ярмак. Фото: Instagram
Олександр Ярмак. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Ярмак в лавах ЗСУ замість пісень бажає тільки фізичної помсти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", TamerlanAlena записали потужну пісню про сильну Україну в ході війни.

Також "Знай.ua" писав, що репер Yarmak відверто звернувся до своїх російських шанувальників.