Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів яскравими та свіжими публікаціями на своєму аккаунті в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч людей.

Катерина Кухар розмістила архівний короткий відеоролик, знятий у мирний час, коли Україну не намагалася захопити країна-агресор. У кадрі балерина широко посміхається, позуючи на камеру в кокетливій сукні рожевого кольору, і виглядає дуже щасливою.

Скріншот із Instagram, Катерина Кухар
Скріншот із Instagram, Катерина Кухар

У підписі до публікації знаменитість зазначила, що зараз українці жертвують багатьом, практично всім, щоб повернути собі минуле і спокійне життя. Також Кухар заявила, що у росії дотримуються інших поглядів, не цінуючи людські ресурси.

"Ми платимо надзвичайно високу ціну, щоб повернути собі минуле життя. Так багато втрачати... Задля життя... У якому ми були суцільно щасливі...", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Шанувальники були раді бачити усміхнену артистку, адресували їй декілька приємних компліментів і заявили, що треба продовжувати вірити в перемогу.

Комментарии - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Комментарии - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Раніше ми писали про те, що Катерина Кухар із "Танців з зірками" розповіла про важкий виклик, який кинула їй війна: "Час складних рішень"

Як повідомляв Знай.ua, стильна Катерина Кухар вразила неймовірним образом, згадавши про основний закон

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Кухар з "Танців зі зірками" провела онлайн-екскурсію незвичайним ультрасучасному місцю: "Нагадує гігантський айсберг"