Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова насолодилася райським відпочинком біля озера із чоловіком Іваном Хом'ячуком у заміському комплексі, не забувши розмістити чарівні фотографії. Артистка зізналася, що вже деякий час їм з коханим не вдавалося залишитися наодинці.

Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова
Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова

Більше того, вони вирішили зненацька зірватися на спільний відпочинок, бо не впевнені, чи зустрінуть завтрашній день.

"Війна продовжується і я кожен день про це пам’ятаю,але разом з тим продовжується і наше життя,яке не можна просто зупинити і чекати. Мої дорогі, якщо є можливість хоч на мить відволіктися і скинути напругу, тривогу, страх і нерозуміння майбутнього треба жити сьогодні і зараз", - написала Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також танцівниця зазначила, що у Києві вже декілька днів не звучить сирена повітряної тривоги. Але Ілона не впевнена, радіти цьому, чи ні.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" заговорила про відповідальність перед майбутнім поколінням: "Я сподіваюся, вони розуміють"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова поділилася, як "постаріла" її дочка за час війни: "Обіцяю..."

Також портал Знай.ua писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" помилувалася заходом сонця у ніжній фіолетовій сукні: "Спогади з минулого"