Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч людей, бо аккаунт новий.

Нещодавно виконавиця радувала шанувальників непередбачуваним поздовжнім шпагатом, у чорно-білих тонах.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Однак, як то кажуть... "недовго музика грала", адже вже в наступному включенні артистка повідомляє, що захворіла. Вона знаходиться у ліфті, навпроти великого дзеркала, вирішивши у ньому сфотографуватися. На ній легка біла сорочка, чорний топік, темні штани, сонцезахисні окуляри та дві сумки.

"Захворіла", - так і написала Слава Камінська в публікації.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

"Одужуй! І приїжджай, у нас тут ніхто не хворіє", "Коли жінка красива, так вона в будь-якій ситуації красива", "Одужуй, крихітко", "З'їдали щось не свіже з ринку в суботу?" , - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська широко розсунула ноги, продемонструвавши бездоганне вміння: "Талант у всьому"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська випустила гнів на волю і описала своє ставлення до мешканців сусідньої країни: "Це якийсь пі**ець"

Знай.uа писав, Слава Камінська похвалилася, як "добре" виховала дочка - колишній Едгар буде незадоволений: завпертий і назвала маму жлобихою