Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер не на жарт схвилювала шанувальників черговою інтригою. Блогерка попросила їх вгадати, чого вони з нареченим Волошиним ще не робили за весь час стосунків.

Скриншот из Insta Stories, Анна Тринчер
Скриншот из Insta Stories, Анна Тринчер

І, звичайно, численні фанати співачки висунули свої припущення. Вони не виключають варіанти, що парочка вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, або що Трінчер вагітна. Дехто заявив, що навіть вгадувати не буде, бо блогери вміють дивувати.

Скриншот из Insta Stories, Анна Тринчер
Скриншот из Insta Stories, Анна Тринчер

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

І, нарешті, Анна розкрила карти. Вони з Волошиним вирішили відсвяткувати із друзями новосілля. Справа в тому, що вони обрали свою ідеальну квартиру і мають намір там затриматися. За рахунком це вже їхнє третє житло, що знімається, і Трінчер вірить, що це магічне число, адже її день народження 3 серпня і в прізвищі є ця цифра.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер в обіймах чужого хлопця затремтіла від хвилювання, нареченого Волошина як не бувало: "Не ревнує?"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер оточила любов'ю українських дітей, як своїх власних, та розповіла про заповітну мрію: "Посміхатися, а не бачити сльози"

Також портал Знай.ua писав, що наречений Анни Трінчер забрав невинне життя через неуважність на дорозі: "Нікому не побажаю це побачити"