Український актор, зірка серіалів "Кріпосна" та "Впіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк по-доброму посміявся з пісень Михайла Поплавського та знайшов їм незвичайне застосування. Про це він розповів у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Тарас Цимбалюк постійно підтримує зв'язок із шанувальниками його творчості, зокрема, робить це через соцмережі. Актор часто радує новими фото та відео, а також ділиться різною корисною інформацією, а часом просто піднімає шанувальникам настрій кумедними публікаціями.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

Цього разу Тарас Цимбалюк вирішив додати трохи позитиву та по-доброму посміявся з Михайла Поплавського, а точніше з його творчості. Так, актор поділився мемом, на якому співак стоїть на тлі прапора України, а нижче зазначено, що його композиції можна використовувати для допиту полонених окупантів.

Скрін Instagram
Скрін Instagram

"Поплавський надав свої пісні для допиту полонених "орків"", - підписано знімок.
Таким чином, актор знайшов досить незвичайне застосування знаменитим хітам артиста.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу "Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського.

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв із "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще