Відомий український актор, гуморист, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий та його дружина Ксенія зробили патріотичні татуювання та похвалилися ними у мережі. Про це повідомляється на сторінці zhvl_official у соціальній мережі instagram.

Євген Кошовий нечасто тішить шанувальників новими фото, адже активно займається волонтерством та, можливо, не має часу на соцмережі. Але цього разу гуморист порадував новими фото, де показав патріотичні татуювання, зроблені в нього на обох руках.

Євген Кошовий. Фото: скриншот Youtube
Євген Кошовий. Фото: скриншот Youtube

Так, гуморист вирішив віддати данину пам'яті Кузьмі Скрябіну та наніс на руку слова з пісні "Коломийки": "Той, хто любить Україну, має бути з нами". На іншій руці гуморист зробив ще один напис: "Був патріотом України ще до того, як це стало мейнстрімом".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сеансі тату-майстра йому компанію склала дружина Ксенія, яка не втрималася і теж зробила татуювання, але на хребті. Вона нанесла на свою спину вираз, але розібрати можна лише перші два слова - "вільне" і "незламне".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити та любити вільно".

Також наш портал інформував, комік Юрій Великий з "Кварталу 95" пожартував про "біг доброї волі" та бавовни в Білгороді: "Фейк української влади".

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".