Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький часто тішить своїми жартами українців. Цього разу він вирішив пригадати знайомство зі своєю дружиною і розповів, що вона подумала у той знаковий момент.

Про це йдеться у його новому дописі на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Тарас Стадницький зізнається, що добре пригадує той день, коли зустрівся вперше зі своєю майбутньою дружиною.

"Я добре пам’ятаю, коли познайомився зі своєю дружиною. Скажу більше, знаю точну дату нашого знайомства - 13 травня 2002 року, гуртожиток №3 ЛНУ імені Івана Франка на Медової Печери. Панянка прийшла в гості у наш блок з сусіднього поверху поспілкуватися і поспівати, бо Mykhailo Martsiv при вечері любив гарно щось побринькати на гітарі. Під вечір приперся і я. Зайшов у блок, взяв курс на свою кімнату", - пригадує він. Тарас Стадницький

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Як розповідає Тарас Стадницький, у той день він не мав настрою до розмов та веселощів, тому відмовив своєму другу приєднатися до їхньої компанії. А майбутня дружина гумориста ще й оцінила його не з найкращої сторони. Та навіть це не завадило їм через кілька років поєднати свої долі - зараз подружжя виховує двох доньок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"- Тарас, ходи щось полялякаємо! – каже Михайло.

- Не час сьогодні – помер Лобановський! – філософськи прорік я і закрився в кімнаті.

"Якийсь довбочос" - подумала тоді Ірина. А через 6 років ми одружились. #історіязакавузсу. Реквізити - в коментарях", - написав він.

Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy
Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy

Нагадаємо, Тарас Стадницький пригадав, як кидав пити, але день народження тещі все зіпсував: "Не можна так кардинально"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого змусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."

Також "Знай.ua" писав, Тарас Стадницький помітив, що падіння путінського патріарха Кирила розділило українців на два табори: "Жаліють, що..."