Світлана Лобода – відома українська виконавиця, яка висловила однозначну позицію, називаючи росіян агресорами та вбивцями.

Наразі виконавиця поділилася близькою кожному з нас історією, про одну українку.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Ця розповідь, звичайно, стосується знищеного рашистами Ірпеня. Тоді вони окупували колись прекрасне містечко, міст був висаджений у повітря і пенсіонерка залишилася зовсім одна в квартирі з трудом у пересуванні.

Світлана Лобода, фото: Telegram
Світлана Лобода, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Telegram
Світлана Лобода, фото: Telegram

Світлана Лобода допомогла багатьом виїхати, однак із цією бабулею було набагато складніше. У неї цукровий діабет протягом двох днів жінка була без інсуліну, бо цей медикамент ніхто не міг доставити.

На третій день трапилося неможливе, команді виконавця все ж таки вдалося знайти машину та людей, які через поля та об'їзними дорогами дісталися до будинку бабусі. Вони виламали двері, бо бабуся не могла вже вставати з ліжка та перебувала у критичному стані.

Зараз бабуся у безпеці і в неї все гаразд. Світлана Лобода з сестрою приїхали відвідати її та всі були дуже щасливі цього дня.

Нагадаємо, Тіна Кароль повернулася в Україну слідом за Лободою, яку після історії з Ірпенем назвала "перебіжчицею": "Будинку, земля така сама"

Як повідомляв "Знай.uа", малеча вивчила напам'ять пісні Світлани Лободи, отримавши натомість багато іграшок: "Брат написав..."

Знай.ua писав, Світлана Лобода спростувала казку рашистів про її "везучого" охоронця: "Щоб врятувати мільйони..."