Володимир Гудков, сценічне ім'я Володимир Дантес не відмовляється від пікантних кадрів

Ще за часів шлюбу з Надією Дорофєєвою, співак полюбляв потішити прихильників пікантними фото, які неодноразово видаляли з соціальних мереж. Нещодавно співак взявся за "старе" та розмістив пікантне відео в сторіс instagram.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Як відомо, під час шлюбу співак поводив себе без комплексів та полюбляв "подражнити" соціальні мережі пікантними фото, які згодом видалялись, на що співак скаржився.

Після розлучення он ненадовго зник з публічного простору, проте невдовзі з'явився та записав нову пісню українською мовою, яка називається "Обійми". Шанувальники відзначили, що його голос звучить значно краще рідною мовою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зараз Дантес активно займається творчою та волонтерською діяльністю, проте не забуває про спілкування в соціальних мережах. За його життям стежать 713 тисяч підписників.

Як відомо, у Києві зараз дуже спекотна погода й співак не втримався, щоб не поділитися цим з шанувальниками. Він показав, як в плавках та футболці їде у таксі по Києву та запитав у шанувальників, чи є серед них такі, як він.

"Є такі як я? Я тупо движую по Києву в плавках!"

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Дантес хоче залишитися без одягу, спілкуючись з Кацуріною після розставання з Дорофєєвою: "Одного разу".

До слова, Надя Дорофєєва приїхала до "тата" легендарної Inna, але без Кацуріна поруч: "Дарить...".

Раніше ми писали, що друг Наді Дорофєєвої злив всю правду про розлучення з Вовою Дантесом: "У неї більше грошей, буде мені винна".