Суддя проєкту "Танці з зірками", балерина та наставниця Катерина Кухар постійно на зв'язку з шанувальниками. Вона веде свій блог в соціальній мережі instagram, в якому ділиться подіями свого особистого та творчого життя, а також своїми роздумами, відчуттями, емоціями. Її сторінка нараховує 330 тисяч підписників

Катя Кухар. Фото: скрін youtube
Катя Кухар. Фото: скрін youtube

Як відомо, зірка непросто переживає війну в україні. Катерині прийшлося стикнутися з новими викликами. Зокрема, її турбує продовження навчального процесу в хореографічному училищі, де вона викладає та долі всіх українців, які переживають ці непрості часи.

"Ми платимо надзвичайно високу ціну, щоб повернути собі минуле життя. І, мабуть, тільки у запеклого ворога ця "арифметика" має безглузду логіку… Так багато втрачати… Задля життя… У якому ми були суцільно щасливі…", - написала вона.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А нещодавно зірка поділилася своїми відчуттями. Вона розмістила чорно-біле фото, яке було зроблене 6 років назад. На ньому вона в пуантах та в балетному костюмі тренується на репетиції.

Катерина поставила на ньому хештег "іншийчасовийіимір" та підписала "5 липня 2016 року". Вона згадала, яким цей день був для неї у мирному житті.

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" у кокетливій сукні нагадала, за що борються всі українці: "Повернути минуле життя".

До слова, Катерина Кухар з "Танці з зірками" розповіла, за чим вона безмежно сумує: війна змінила життя кожного українця.

Раніше ми писали, що Катерина Кухар із "Танців із зірками" розповіла про важкий виклик, який кинула їй війна: "Час складних рішень".