Нова пісня від Kola наразі доступна тільки в Instаgram, у ній - про почуття при розставанні двох людей.

Співачка Kola, справжнє ім'я якої Анастасія Прудіус, присвятила пісню розставанню з коханим, та наразі пісня доступна лише на сторінці в Instаgram. Дівчина записала чорно-біле відео, у білому одязі. Вона просто виливає біль та сум у своїх словах, голосі, що так близько багатьом дівчатам та жінкам, яким прийшлось розлучитися, залишити коханих.

Kola. Фото: скриншот Instagram
Kola. Фото: скриншот Instagram

І що тепер? І як ми будем? Залишу я тут це питання… Можливо хтось мене почує, Але я би все віддала, щоб відчути нас в останнє... Kola

Пісня називається "Ти не забудь".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Kola. Фото: скриншот Instagram
Kola. Фото: скриншот Instagram

У коментарях дівчину засипали схвальними коментарями. Також Настя відповіла на запитання шанувальниці про відсутність нових пісень на музичних стрімінгових майданчиках. Співачка зазначила, що думає про запис альбому, де будуть всі нові треки.

"Так, поки тут тільки, але буде альбом, там будуть всі пісні, зараз вирішую де і коли записати. Дякую"

Дівчину підтримали і колеги музиканти - Калуш, Микита Ломакін, Марта Адамчук, тощо.

"Пфффф! Ти просто розриваєш💛💙 неймовірно", "Душевно", "Красиво дуже", "Неймовірна! Ваші останні пісні - це щось особливо прекрасне!!! Будь-ласка продовжуйте!!! Не зупиняйтесь! У Вас з’явився свій особливий стиль! Ви наша душа", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова спустилася в підземку, щоб повторити славу Вєрки Сердючки та Ніно Катамадзе.

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Цибульська показала, як "тусить" із красунею-мамою.

Також "Знай.ua" інформував, що Задворний з "Холостячки" пояснив, чому важливо відпочивати під час війни.