Відома українська співачка Оля Цибульська показала, як тішиться красунею-мамою, з якою не бачилася ще з початку повномасштабної війни. Яскравим роликом зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська регулярно радує шанувальників яскравими кадрами із сімейного життя, а також виступів. Знаменитість часто відверто, до душі спілкується з фанатами і ділиться з ними порадами та переживаннями.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

На цей раз зірка показала свою маму, яка така ж красуня, як і вона. На відео Оля Цибульська під музику веселиться з мамою та сином, який з'явився у кадрі у боксерських рукавичках. За словами співачки, вона не бачилася з мамою ще з 23 лютого, тому ця зустріч була дуже довгоочікуваною.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми не бачилися з 23 лютого. Я скучила дуже. Так сильно, що складно підібрати слова та висловити емоції. Я люблю тебе, матусю. Яке щастя знову обійняти і сказати після всього, що ми пережили", - підписала ролик співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом: "Назавжди запам'ятаю".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів – все через стрес: "Прилипли на фігуру".

Крім того, наш портал повідомляв, що Alyona Alyona зізналася, що її засмутило на концерті світової знаменитості репера Post Malone: ​​"Цей переляк в очах був видно неозброєним оком".