Щаслива Примадонна відкрила завісу свого сімейного життя та дозволила показати ранкові розваги чоловіка

Відповідне фото з'явилось на сторінці шанувальників Алли Борисівни.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Світлина підписана "Good morning", що в перекладі з англійської означає добрий ранок. На ній стоїть Максим Галкін у спортивному та високо піднімає велосипед однією рукою. У такій позі він схожий на героя популярних коміксів Супермена.

Як відомо, через свої політичні погляди, зіркова сім'я буда вимушена виїхати з Росії до Ізраїлю. Деякі недоброзичливці подейкували, що за кордоном Галкін наїв живіт. Проте на фото видно, що у Максима немає ніякого живота, а навпаки він ще більше підкачав м'язи та показав, що у відмінній фізичній формі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

У коментарях шанувальники написали зірці:

"Это пародия на "Соц Арт" которым украшали советские парки культуры. Как "Девушка с веслом", пионеры с горном и т.д."

"Це фото для тих, хто писав ,що в Ізраілі Максім наівживіт🤪чудово виглядає і зовні і душею!!!"

"Умничка ! Молодец! Так держать!👏"

Нагадаємо, Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним втекли з Ізраїлю, погрози тепер з усіх боків: "У них погана ситуація".

До слова, Максима Галкіна прибрали з чорного списку Мінкультури: більше не в одному ганебному "човні" з Бабкіною та Соловйовим.

Раніше ми писали, що син Максима Галкіна Гаррі дуже змінився за кордоном: "Такий дорослий, гарний хлопець!"