Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору анонсував сюрприз для українок.

Дядя Жора не забуває тішити шанувальників новими фото та відео з життя, а також підіймає настрій веселими відео та жартами. Цього разу в Instagram завив, що готує щось особливе та заспівав пісеньку про "Красиву-чорнобриву".

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

Гей, красива, моя чорнобрива! Ми з тобою так кайфуєм, не морочся мила. заспівав Дядя Жора

Гуморист заховався у квіти соняхів, та показав дівчат, які готуються та тренуються у військовій формі. Імовірно, пісня буде присвячена саме українським захисницям ЗСУ.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

У коментарях вже відчувають, що це буде справжній веселий безтурботний хіт, адже у Дяді Жори неймовірне почуття гумору, тому його шанувальники завжди налаштовані на позитив:

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

"Дуже класно, дякуємо за позитив", "А я обожнюю всю творчість вашу ! Дякую за позитив за ваш настрій! Ви такій добрий та справжній! Чекаємо на кліп", "Клас! А знімали в моїй Альма-матер", "Круто", "Цікаво, дякуємо за позитив", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Дядя Жора показав, як розбавляє сімейне життя гумором і ледь не відхопив від дружини.

Як повідомляв "Знай.ua" Дядя Жора влаштував справжній хіп-хоп-дует з домашнім улюбленцем, і розсмішив українців.

Також "Знай.ua" інформував, що Дядя Жора захопив зворушливими сімейними кадрами в особливу дату.