Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" і "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз артистка активно розвиває свій аккаунт в Instagram і розміщує інформативні пости для шанувальників, число яких вже перевалило за 500 тисяч.

Надія Матвєєва розмістила фотографію з маленькою українкою та процитувала її слова, які викликають безліч бурхливих почуттів, у тому числі й неприязнь до російських окупантів. Дівчинка сказала, що в неї все добре, тільки ось рідний будинок зруйнували і зараз вона живе у родичів.

Скріншот із Instagram, Надія Матвєєва
Скріншот із Instagram, Надія Матвєєва

Телеведуча зазначила, що українські діти, які жили в окупації, бачили жахливі вчинки росіян. Але незважаючи на це, змогли зберегти в собі людяність та дитяче світло.

Матвєєва пообіцяла, що наша країна обов'язково переможе ворога і відновиться заради таких дітей та їхнього майбутнього. Також вона знову подякувала бійцям із ЗСУ за дрібні радощі життя та кожен новий день.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надія Матвєєва розповіла, як зароблятиме гроші, якщо втратить місце на телебаченні: "Морально готова робити що завгодно"

Як повідомляв Знай.ua, син ведучої "Все буде добре" Надії Матвєєвої вирушив винищувати військових росії: "Це війна, так має бути"

Також портал Знай.ua писав, що Надія Матвєєва виходить заміж за хлопця, на 20 років молодше за неї, рідні проти: "У нього немає грошей на обручку"