Володимир Дантес – відомий український виконавець, телеведучий та колишній тренер гумористичного шоу "Ліга сміху".

Раніше одним із головних його досягнень у житті було те, що він перебував у стосунках з Надією Дорофєєвою. Зараз вони більше не разом, через сім років спільного життя. І в якийсь момент Володимиру Дантесу в Stories поставили питання щодо причини того, що сталося. І, звісно, ​​Дантес нічого чіткого не сказав у відповідь, але натякнув, коли він розкриє всі карти про розлучення.

Хоча більшість уже має відповідь на це питання - в особі київського ресторатора Михайла Кацуріна, який тепер з Надією Дорофєєвою.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

— Чому ти розлучився з Надією?

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

— Чому ми розлучилися з Надією, Господи пробач. Таке трапляється у житті, слухайте... я зараз пишу стендап і коли допишу розповім. Ви все почуєте й надалі, я думаю, мої стосунки будуть не такими публічними.

Володимир Дантес, скріншот: TikTok
Володимир Дантес, скріншот: TikTok

"Вова, ти гідний кращої", "Думаю Кацурін у нього і стендап забере", "Про це розлучення реально потрібно писати стендапи", "Тому що розлюбили, буває… тим більше Надя вже з іншим, так швидко" , - пишуть користувачі коментарях.

@drfvanadya

...🙃inst: gorit_dorofeeva #надядорофеева #дорофеева #nadyadorofeeva #drfvanadya #dorofeeva #дантес #владимердантес

♬ оригинальный звук - ᴡᴇʟʟ, ᴡʜᴏ ɪs ᴅᴏʀᴏꜰᴇᴇᴠᴀ?

Нагадаємо, Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва приїхала до "тата" легендарної Inna, але без Кацуріна поряд: "Дарить..."

Знай.uа писав, друг Наді Дорофєєвої злив всю правду про розлучення з Вовою Дантесом: "У неї більше грошей, буде мені винна"