Відомий український хореограф, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма згадав, як веселився в компанії співачки Олі Полякової та назвав це "помилкою молодості". Цим танцюрист поділився у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Влад Яма постійно тримає контакт із шанувальниками за допомогою соцмереж. Він часто радує яскравими знімками та відео, які часом бувають досить кумедними.

Влад Яма. Фото: скриншот Youtube
Влад Яма. Фото: скриншот Youtube

Так, цього разу хореограф згадав одну із "помилок молодості". На опублікованому фото Влад Яма та Оля Полякова весело проводять час, спілкуючись із відеозв'язку. Співачка уважно дивиться, як Яма намагається нанести на обличчя яскравий макіяж і робить це мізинцем. Процес викликає багато питань, як і сміх.

Скрин instagram
Скрин instagram

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Помилки молодості. Рутина карантину", - підписав танцюрист.

Хореограф зазначив, що так доводилося проводити довгі дні в розпал карантину під час пандемії коронавірусу і додав, що не пишається цим вчинком. Втім, підняти настрій українцям та відволікти від нерадісних новин йому цілком вдалося.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю та описала своє ставлення до мешканців сусідньої країни: "Це якийсь пи**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити та любити вільно".