Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер заявила шанувальникам, що не завжди була такою успішною, реалізованою та впевненою в собі дівчиною. У школі, у підлітковому віці її не вважали найпопулярнішою та уваги хлопців було набагато менше, ніж зараз.

"За мною, на жаль, не стояли табунами хлопці. Особливо 4-6 клас неприємні спогади", - зізналася Трінчер.

Більше того, співачка назвала себе "гидким каченям", з яким не хотіли грати в пляшечку на поцілунки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але артистка повірила в себе не після пластичної операції зі збільшення грудей, як могли подумати її шанувальники. Трінчер зізналася, що дійсно хотіла пишний бюст і зовсім не соромиться цього, але весь секрет її трансформації полягає в іншому.

"Не було б впевненості в собі, любові та поваги - ніякі груди б не допомогли", - заявила Анна.

І зараз, як заявила зірка, вона дуже пишається собою.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер із нареченим Волошиним вийшли на "новий рівень" стосунків, українці в шоці: "Вагітна?"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер в обіймах чужого хлопця затремтіла від хвилювання, нареченого Волошина як не бувало: "Не ревнує?"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер оточила любов'ю українських дітей, як своїх власних, та розповіла про заповітну мрію: "Посміхатися, а не бачити сльози"