Відомий український музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів, як можна врятуватися від депресії під час війни. Порадою він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк поділився порадою для українців, які покинули Україну через війну та відчувають стрес через розлуку з близькими або через почуття провини, що перебуваєш у безпеці. Співак зазначив, що методику перевірено, адже її використовує його дружина, яка є психологом і зараз також опинилась у такій самій ситуації, як і багато українців.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"А тому найкраще, що наші українці можуть зробити за кордоном – приймати ситуацію такою, як вона є, допомагати один одному та робити все, щоб у житті наших дітей, незважаючи ні на що, був позитив та здоровий психологічний стан. Відкриттям та порятунком". , що блискуче допомагає через фізичні вправи збалансувати свої думки і подивитися на речі інакше, для моїх рідних та їхніх друзів стала прапор йога Як каже моя Танюша: після фізичних вправ, що виконуються на повітряних гамаках, балансуючи на тросах, баланс і гармонія приходять і в життя ", - поділився музикант.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Віктор Бронюк зазначив, що психологічне здоров'я є також важливим, як і фізичним, тому порекомендував користуватися порадою.

"Тож беріть на озброєння! Адже незважаючи на всі ми всі маємо зберігати здоровий психологічний стан!", - додав співак.

Раніше інформаційний портал Знай писав, зірка "Сватів" Ганна Кошмал вразила кубиками преса та розкрила секрет ідеальної фігури: "Для тих, хто не знає".

Також наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківського кохання, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Крім того, ми повідомляли, Марина Боржемська зізналася, чи залишиться назавжди в Ізраїлі з дітьми від колишнього Узєлкова: "Як мало потрібно для щастя".