Влада Седан — 26-річна молода мама, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз виступає за "Манчестер Сіті" та збірну.

З першого дня війни проти Росії вона активно підтримує і воїнів ЗСУ, і волонтерів. А зараз у TikTok з'явилося, ймовірно, довоєнне відео, де подружжя розважається один з одним. Точніше – Олександре, адже він знаходиться на спині у Влади.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

"З ким я зв'язалася на свою голову? З ним не можна грати в жодні ігри. Не можна сперечатися ні на що, тому що постійно я програю", - каже вона.

У цей момент вони перебувають у якомусь парку атракціонів. За ними спочатку видно голову клоуна з популярного американського мультсеріалу "Сімпсони".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олександр Зінченко знайшов, що відповісти на подібні слова подружжя.

"І так буде з кожним", - зазначає він.

Влада Седан, фото з Instagram
Влада Седан, фото з Instagram

"Зінченко кращий", "З Реалом так не пройшло", "Це я зі своїм чоловіком", "Блін, це я з чоловіком, як він завжди має рацію? Вже не сперечаюся", "Така пара класна. Вони створені один для одного", - пишуть користувачі у коментарях.

@footukraine_

-З ким я зв‘язалась на свою голову?😂😂😂 З Зіною❤️🤩#footukraine_ #збірнаукраїни #зінченко #владаседан #зінченко_седан #manchestercity

♬ оригінальний звук - 🇺🇦Слава Україні🇺🇦

Нагадаємо, Влада Седан після поразки збірної України заговорила про почуття сорому: "Так, ми зупинилися за крок, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", збірна України перемогла Ірландію після боротьби за місце на ЧС-2022: Ярмоленка та Зінченка на полі не було

Знай.ua писав, Де Брюйне з "Манчестер Сіті" принизив Олександра Зінченка на тлі себе: "Це фейк"