В Україні дуже активізувався волонтерський рух, який допомагає воїнам ЗСУ та ТРО отримувати необхідну техніку та амуніцію.

Не стоять осторонь волонтерства і публічні люди. Телеведучий Сергій Притула та дніпровський блогер Лачен відкрили збір на 3 байрактари і за кілька днів зібрали навіть більше коштів, ніж потрібно.

Слідом за ними збори став організовувати і український телеведучий, відомий з тревел-шоу "Орел і Решка" Андрій Бєдняков. Але вже не для військових, а для звичайних мешканців міста, причому не його рідного Маріуполя, а Харкова.

Андрій Бедняков, фото: Instagram
Андрій Бедняков, фото: Instagram

Ведучий проєкту "Де логіка?" (Новий канал) Андрій Бєдняков не раз підтримував схожі ініціативи та розігрував у себе в Instagram футболки. І ось він продав особливий лот – рукавички українського боксера-чемпіона Олександра Усика. З автографом! Щоби взяти участь, потрібно було задонатити щонайменше 500 гривень. Зробили це аж 210 людей. Переможця обрали рандомно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Андрій Бєдняков розігрує рукавички Усика, фото із соцмереж
Андрій Бєдняков розігрує рукавички Усика, фото із соцмереж

"У цьому розіграші ми зібрали 191 тисячу 637 гривень для людей з Харкова , – розповідає телеведучий. – Я дуже вдячний за те, що ви робите! Продовжуємо допомагати один одному. Це найголовніше зараз. Війна не закінчилася. Люди, на жаль, продовжують страждати."

Дівчина Олена, яка виграла рукавички українського чемпіона, брала участь майже в кожному аукціоні, який влаштовував Андрій Бєдняков. Цього розіграшу вона задонатила 50 доларів. І успіх їй усміхнувся!

"Дякую всім, хто брав участь і допомагав! – підсумував Андрій. – А головне, що ми вже відвезли допомогу для Харкова!"

Андрій Бєдняков, результати аукціону. Скріншот з трансляції
Андрій Бєдняков, результати аукціону. Скріншот з трансляції

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" ледве стримав сльози, згадуючи покійну маму та Маріуполь.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков розповів Євгену Кошовому з "Квартал 95" мерзенну історію з Маріуполя.

Також стало відомо, що зірка "Орел та Решка" Андрій Бедняков жахнувся кровожерливості росіян, школярів більше немає.