Український співак Макс Барських уперше за місяці війни побачився з шанувальниками та заспівав для них у київській підземці. Кадрами та емоціями з виступу артист поділився на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Макс Барських зізнався, що дуже радий був виступати перед українцями в рідній країні, хай і не в концертній залі чи стадіоні.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Вчора у Києві в особливому місці відбувся мій перший концерт з початку війни. Зовсім недавно це була просто станція "Майдан Незалежності", сьогодні – це укриття для десятків тисяч українців та місце, де музика об'єднує серця", - поділився співак.

За словами Макса Барських, він дуже скучив за шанувальниками і йому було приємно подарувати посмішки своїми піснями. Він додав, що цей концерт був справжньою честю для нього.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Неймовірні відчуття. Кияни та гості столиці, для мене було дуже важливо побачити на власні очі хоча б ненадовго ваші усміхнені обличчя: обличчя щасливих дітей, жінок, військових. Співати для вас – велика гордість та честь", - розповів Макс Барських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Горбунов розповів, де під час війни знаходиться Катя Осадча з дітьми: "Вони то повертаються, то знову їдуть".

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Крім того, наш портал повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання та літо".