Український популярний актор театру та кіно Тарас Цимбалюк, який відомий завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить приміряти різні образи та радувати аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 120 тисяч шанувальників.

Тарас Цимбалюк у новому пості згадав про українців, які були змушені залишити рідні будинки, бо до них прийшли "визволителі" з росії. Від своїх знайомих він чув, що жінки, їдучи за кордон, можуть облаштувати собі зовсім інше життя і навіть знайти нових чоловіків.

Скриншот из Instagram, Тарас Цимбалюк
Скриншот из Instagram, Тарас Цимбалюк

"Звісно, у всіх все індивідуально, але через подібне багато сімей перестають існувати як одне ціле. Хтось зустрічає там нові емоції, хтось роботу, професію. Дехто не збирається повертатись. Відчутний відсоток там і залишиться, будуючи своє майбутнє", - пояснив Тарас.

І артист підняв цю тему для того, щоб запропонувати владі дозволити виїжджати з країни чоловікам, які не воюють із окупантами, до своїх родин, хоча б на тиждень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

За його словами, далеко не всі створені для ведення війни. Це стосується медійних людей, які допомагають Україні на культурному фронті або тих, хто тримає емономіку на плаву.

"Ще більш на данний момент дивно закрити УСІХ чоловіків по своїх населених пунктах(за пропискою) і випускати лише з дозволу військомату", - обурився Цимбалюк.

Раніше ми писали про те, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк знайшов незвичайне застосування творчості Михайла Поплавського: "Для допиту орків"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про тяжкий розрив із коханою: "Вийшов із стосунків з образами"

Також портал Знай.ua писав, що красунчик з "Кріпосної" Тарас Цимбалюк скинув зайве і пограв м'язами на камеру: "Спорт - найкращий психолог"