Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в сітях", часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео в Instagram, де за її життям стежать близько 300 тисяч людей.

Нещодавно жінка демонструвала, як добре українські військовослужбовці вміють жартувати, навіть незважаючи на повномасштабну війну в країні. В опублікованому ролику захисник виходить із ванної кімнати в гарненьких рожевих трусах, подаровані волонтерами.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

Більше того, деякі користувачі відзначили, що таке дійсно можливо через брак тканини. Але військовослужбовцям все одно потрібна спідня білизна. А зараз Олена-Крістіна сама вирішила трохи пожартувати.

[quote author=""]"Сьогодні наснилося, що всю ніч працював телевізор і передавав ноту сі! Виявилося, це комар. Скотиняка", - пише вона.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Останнє слово відсилає до одного вже досить забутого екс-нардепа Олега Ляшка, який збирався з такими людьми робити щось за допомогою вил.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

"Терміново комара у в'язницю!", "Коли, вийде новий сезон "Аферисти в сітях"? Так чекаємо", "Задовбали, скотиняки", "Краща!" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" побажала, щоб замість неї працювала собака: "Змонтує новий сезон"

Як повідомляв "Знай.uа", руда бестія Олена-Крістіна Лебідь показала жах роботи для українців: "У вас найкращі пальці у світі"

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь розкрила схему аферистів, за якою українці можуть втратити гроші: "Не переходимо, не плаваємо..."