Тіна Кароль має не тільки карколомну зовнішність, яка може підкорити будь-якого чоловіка, голос, який зачарує будь-кого, а й волосся, яке собі хоче багато українок.

Медово-золоте фарбування Тетяни Ліберман (справжнє ім'я співачки) намагалися повторити багато хто. Стилісти билися над змішуванням фарб, щоб вивести хоч трохи схожий колір.

Але, як з'ясувалося, і ця співачка має свій маленький секретик.

Тіна Кароль. Фото: YouTube
Тіна Кароль. Фото: YouTube

Блогер Єгор Андрюшин зміг розкрити цю таємницю і повідав усьому світу, що ідеальне волосся Тіни Кароль - це ніщо інше, як звичайнісінька перука.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У неї їх дуже багато і виглядають вони дуже красиво. Вона любить накладки. Це волосся, яке ви надягаєте і залишаєте сантиметр свого волосся. А далі йде все штучне. Тому все і виглядає дуже натурально".

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Далі Єгор просить звернути увагу на фото, на якому це дуже видно. Адже спочатку йде її волосся, потім проділ і далі вже все від перуки.

Перука Тіни Кароль, скріншот з відео
Перука Тіни Кароль, скріншот з відео

У Тіни навіть буває так, що відрізняється колір перуки від кольору волосся. Але найбільше Кароль видала структуру волосся. Вони ж у неї дуже легкі, як пух. А накладка надто ідеальна і вибивається з композиції.

"Також Тіна дуже часто використовує і систему заміщення волосся. У Тіни більше 10 таких перук з різною стрижкою та різним кольором, щоб створювати різноманітні образи для сцени" , - переконаний Андрюшин.

@egor_mua

Тіна Кароль носить перуки! Ви знали?

♬ Witch Familiar (Classical) [Classic](143628) - dice

Зазначимо, що носіння перук – не новинка для зірок шоу-бізнесу. "Королева ночі" Оля Полякова сама зізнавалася, що носить їх на сцені для того, щоб не псувати своє волосся численним укладанням.

Українці у коментарях до відео навіть трохи засмутилися:

"Виходить я весь цей час заздрила перуці?", "А я думала, яке у неї густе і красиве волосся", "Блін... і знову обман. А мені так подобалися її укладки. І завжди думала, як вона з того волосся, що було, зробила таке, як зараз"...

Реакція українців на перуки Тіни Кароль, скриншот
Реакція українців на перуки Тіни Кароль, скриншот

Нагадаємо, що Тіна Кароль повернулася в Україну слідом за Лободою, яку назвала "перебіжчицею": "Будинки, земля така сама".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль у прозорій білизні змусила чоловіків пітніти: такого запрошення вже давно чекали .