Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський згадав фразу експрезидента США Джорджа Буша.

Чоловік часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько семи мільйонів людей.

Михайло Поплавський, фото: Знай.ua
Михайло Поплавський, фото: Знай.ua

[quote author=""]"Джордж Буш сказав, що відмінники – це майбутнє нації, а двієчники – президенти цього майбутнього! Будьте лідерами та режисерами свого життя! Слава Україні! Героям слава!", - пише Михайло Поплавський у публікації. quote]

Проте невідомо, чи це претензія до нинішнього глави України Володимира Зеленського. У коментарях одразу ж з'явилися сотні шанувальників виконавця – переважно студенти.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

"Дякую за вашу працю", "Гарні слова", "Продовжуйте в тому ж дусі", "Майбутнє залежить від нас самих", "Ви мене надихаєте", "Я в захваті", "Крутий вислів!", "Так воно і є насправді" , - пишуть користувачі в коментарях.

Там в основному знаходяться молоді дівчата, які відправляють свої одні й ті самі повідомлення кілька разів.

Нагадаємо, співаючий ректор Михайло Поплавський показав, на що готові юні роздягнуті українки заради борщу: "Проситься сама та й не одна"

Як повідомляв "Знай.uа", відомі українці, які служили в армії до війни - від Кузьми Скрябіна та Поплавського до Кличка, Порошенка та Ющенка

Знай.ua писав, Михайло Поплавський дістав блакитний піджачок і захотів бути ближче до українок: "Повинен гордо сказати"