У минулому бек-вокалістка Монатіка та лауреатка музичної премії Yuna-2021 Lida Lee (Лідія Скорубська) поєднує творчість з волонтерською діяльністю

Про це вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Lida Lee, instagram.com/lidalee_official
Lida Lee, instagram.com/lidalee_official

Як відомо, співачка пішла від Монатіка минулого року та розпочала сольну кар'єру під час війни. 27-річна артистка до цього натякала, що в неї є хлопець, ім'я якого вона не називала, який пов'язаний з музичною сферою та підтримує її.

Як зізналася Лідія, на початку війни їй було не до творчості. Через повномасштабне вторгнення вона виїхала до Вінниці. Зараз співачка повернулась до творчості, а ще зайнялася волонтерською діяльністю.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Співачка займається виготовленням тактичних жилетів. Вона також каже, за допомогою звертаються й зірки, які захищають країну.

"Нещодавно Коля Серга писав надіслати плитоноски. Салему теж надсилали. Круто спостерігати, що немає жодних бар'єрів, ми всі рівні, єдині. Можна написати незнайомій людині "як справи?", і вона тобі відповість", - сказала вона.

До слова, Lida Lee заговорила про часи, коли українці зможуть посміхатися без приводу, як це було до війни: "Мрію і вірю".

Раніше ми писали, що Lida Lee після "Танців з зірками" похвалилася ідеальною фігурою - "Така одна на мільйон..."

Нагадаємо, Lida Lee змінила мікрофон в руках на вміння шити бронежилети ЗСУ: "А хтось мій тато".