Популярний хореограф постійно на зв'язку з шанувальниками. В мирний час він частенько публікував світлини з нових проєктів, а зараз він з теплотою в серці згадує мирні часи. За його життям стежить 543 тисячі підписників

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Війна розділила життя українців на "до" та "після" повномасштабного вторгнення. І Влад Яма не виключення. Він сумує за мирними часами та згадує приємні моменти минулого.

Варто зазначити, що зараз зірка дуже мало публікує нові фото, проте він поринув по спогади та приємні моменти мирного життя.

Цього разу він пригадав, як під час карантину спілкувався з Олею Поляковою під час карантину. Тоді вони вирішили розважитися і хореограф у прямому ефірі зі співачкою нафарбував очі та губи. Вийшло кумедно.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Влад зберіг скриншот цей веселий скриншот їх спілкування й щоб розрядити ситуацію опублікував його у сторіс. Підписав він його так:

"Помилки молодості"

А внизу додав ще:

"Рутина карантину"

Влад Яма, скриншот: Instagram Stories
Влад Яма, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, легенда "Танці з зірками" Влад Яма показав райську ідилію з дружиною і сином на березі океану: "Як не думати про минуле".

До слова, тренер "Ліги сміху" Влад Яма не на жарт спантеличив шанувальників: в товстих окулярах та з бабцею під руку.

Раніше ми писали, що з густою шевелюрою і книгою в руках: Влад Яма згадав юність і показав рідкісне архівне фото