Популярна співачка, ведуча та блогерка не втомлюється від спілкування з шанувальниками, адже її підтримує 6,7 млн підписників

Вона черговий раз заінтригувала та здівувала підписників в сторіс соціальної мережі instagram.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Як відомо, у співачки зараз досить щільний робочий графік. З початком війни вона подорожувала за кордоном з благодійними концертами, навіть добралася до США. А нещодавно вона повернулась в Україну й вже встигла виступити у столичному метрополітені.

Крім того, вона на власні очі побачила всю трагедію війни та поділилася своїми відчуттями з шанувальниками у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Не забуває Оля й про свою творчість. Вона разом з командою готуються до нових виступів. А нещодавно вона зняла нове відео, на якому показала молодого красеня. Хто він, зірка не сказала та запропонувала вгадати.

"Дорогенькі мої, знаєте хто тут поряд зі мною, молодий та гарний, хто це, напишіть зараз у коментарях. І шо ми робимо?", - заінтригувала Оля

Також вона додала, що в неї маска, молодому чоловіку, який поруч з нею не треба.

Оля Полякова, скриншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Оля Полякова повернулася до Києва та лягла під апарат: "Не дамо війні зробити з себе старих баб".

До слова, Оля Полякова ледь не втратила свою "годувальницю", залишилася на спеці і без води: "Сподіваємось, вона виживе".

Раніше ми писали, що Оля Полякова захопилася українцями, які не лише веселяться на її концертах, а й допомагають землякам: "Спільні корисні справи"