Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Чоловік не зупиняється не один день, залишаючись на зв'язку із шанувальниками щодня. Цього разу в соціальній мережі Instagram чоловік поділився знімком, зробленим з незламною Юлією Паєвською, яку ви можете знати за позивним "Тайра". Командир "Ангелів" стала гостею ранкової телепередачі, поділившись масою інформації

Юрій Горбунов, Сергій Притула, фото: Instagram
Юрій Горбунов, Сергій Притула, фото: Instagram

[quote author=""]"Парамедик, яка три місяці була в російському полоні! Розповіла про всі пережиті жахи, про те, як вдалося вижити і не зламатися, про підтримку сім'ї та держави! А також про свої плани на майбутнє!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Користувачі в коментарях відзначили, що Юлії дуже йде ця зачіска, що вона дуже гарно виглядає, а ще назвали її незламною – є за що!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Юлечко, яке щастя, що ви з нами! Ще більше сил Вам. Глибока повага та подяка за те, скільки людей ви врятували і скільки ви зробили для України" , - пише один із українців.

Нагадаємо, Юрій Горбунов розповів, де під час війни знаходиться Катя Осадча з дітьми: "Вони то повертаються, то знову їдуть"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча розповіла про цілодобову роботу заради допомоги українцям: "Не маємо права на зупинку"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав через яку дівчинку Україну ніхто не переможе: "Хіба можна зламати?"