Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомкам у програмі "Орел і решка", розповів, що зараз переживає найскладніший період у житті. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андрій Бєдняков постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та ділиться з ними не лише знімками, а й переживаннями, а також важливою та корисною інформацією.

Андрій Бедняков, скріншот: Youtube
Андрій Бедняков, скріншот: Youtube

Так, цього разу телеведучий вирішив трохи відкрити душу та розповісти про наболіле. Андрій Бідняков зізнався, що зараз у його житті проходить один із найскладніших періодів. Все через геноцид українців, війну та безпосередньо ситуацію в його рідному Маріуполі.

Ведучий зазначив, що зараз йому дуже складно, але він упевнений, що пройде цей період і стане тільки сильнішим від цього випробування.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Зараз один із найскладніших періодів у моєму житті. Без перебільшення. Але я стану сильнішим. Разом з усіма українцями. Це Маріуполь…. Моє місто. Дивитися на це – біль. Я ніколи не пробачу", - поділився ведучий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули і разом з Усиком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".

Також наш портал інформував, що Мішель Андраде з "Орла та Решки" пішла від Потапа і залізла під ковдру: відчула на собі, як непросто бути зіркою.

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків".