Українська акторка, зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, любить ділитися цікавими історіями зі своїми шанувальниками, але цього разу історія Ксенії радше боротьба за справедливість.

У своєму Instagram Мішина розповіла, що досі вчиться "тримати удар" від токсичних почуттів, образливих слів та образливих коментарів. Вона написала пост, у якому обґрунтовує свою позицію, щодо того, що жінку в українському суспільстві легко образити, та вона має сили протистояти цьому і буде це робити.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

Я усвідомлюю важливу для себе річ: все у нашому (українському просторі) рухається до перелому, до нових цінностей. Ми більше не маємо морального права своїм мовчанням давати життя до процвітання таким речам, як булінг, психологічне насильство, цькування та сексизм. Ксенія Мішина

Пост Ксенії Мішиної. Фото: скриншот Instagram
Пост Ксенії Мішиної. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ксенія заявила, що не буде терпіти гидоту в свій бік, та відстоюватиме свої права. На думку актриси, такі "дрібниці" виливаються у насильство у сім'ях, руйнівні установки які передаються з покоління в покоління.

На моє суб’єктивне ставлення - цьому не повинно бути місця у нашому суспільстві! Але не лише Стамбульська конвенція та держава має піклуватися про такі дійсно ВАЖЛИВІ РЕЧІ, за якими стоїть щасливе майбутнє кожного з нас! А й ми самі повинні мати гордість та готовність постояти за себе! За свою ЧЕСТЬ. РЕПУТАЦІЮ. Зрештою - за свій здоровий ЕМОЦІЙНИЙ СТАН! зазначила Ксенія.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Вона вважає, що слід створити безліч прецедентів до відповідальності, щоб нікому й на думку не спало, що можна отак "безкарно зайти на вашу територію, лишити купу свого негативного "висеру" там і знову ж таки - безкарно відійти".

Нагадаємо, ми писали, що Мішина відреагувала на образу Бланара з "Дизель Студіо", який назвав її "бл*дункою".

Як повідомляв "Знай.ua" Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" розчарувався в Ксенії Мішиній після грубих заяв на його адресу.

Також "Знай.ua" інформував, що акторка Ксенія Мішина показала як знімають бойовик.