Відома українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зворушила теплими словами на адресу Сніжани Бабкіної в особливу дату. Своє побажання вона залишила у коментарях у соціальній мережі instagram.

Дружина Сергія Бабкіна Сніжана у свій день народження заявила, що запускає спеціальний благодійний проєкт. Вона зазначила, що зібрані кошти хоче направити на допомогу Харкову, який продовжує страждати від безперервного обстрілу російськими окупантами.

Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube
Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube

"Хочу зробити Вам корисне та приємне за Вашу допомогу, за Ваші донати. Усі зібрані кошти я передам на допомогу Харкову!", - сказала дружина музиканта.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники дуже тепло відреагували на ініціативу Сніжани Бабкіної та тепло привітали її з днем ​​народження, зокрема до них приєдналася і зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко.

"Love love love. З днем ​​народження, нехай мрії збуваються зі швидкістю швидкісного поїзда", "Сніжинка наша, найдорожча і найцінніша. Нехай ТЕ найзаповітніше бажання скоріше здійсниться. ВСІМ СЕРЦЕМ ЛЮБЛЮ", - написала Булітко та інші користувачі.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" після обстрілу Кременчука "поховала" путіна та всю росію: "Земля їм бетоном".

Також наш портал інформував, що Тарас Цимбалюк після розлучення заговорив про заміжні українки, які за кордоном "будують" нові сім'ї: "Не збираються повертатися".

Крім того, наш портал повідомляв, Тарас Тополя та гурт "Антитіла" повідомили про загибель талановитого музиканта: "Велика втрата для нашої команди".