Дружина відомого українського гумориста, зірки "Квартал 95" Євгена Кошового Ксенія показала, як з користю проводить час із дочкою Варварою та надала приклад багатьом батькам. Ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Кошова досить активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників яскравими кадрами з особистого життя та ділиться важливою інформацією.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube
Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу дружина коміка вирішила показати, як весело та головно з користю проводить час із старшою дочкою Варею. На відео мама та дочка займаються у залі, виконуючи різні вправи і при цьому помітно, що їм дуже весело разом. Видно, що Ксенія на своєму прикладі з юних років вчить дочку стежити за собою та приносити користь організму.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто зазначити, що Євген Кошовий теж любить проводити час із сім'єю, але рідко це афішує в мережі. Проте нещодавно він разом із дружиною зробили собі патріотичні татуювання – гуморист зробив написи на руках, а його дружина – стильне татуювання на хребті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували"

Також наш портал інформував, гуморист Юрій Великий із "Кварталу 95" спародував розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".