Чоловік відомої української прими-балерини і судді шоу "Танці з зірками" Катерини Кухар Олександр Стоянов вперше відверто розповів, на які жертви пішов заради допомоги ЗСУ та Батьківщині.

Про це йдеться у новому пості на його особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Зізнається, що було непросто, але він добре розуміє заради чого це все.

"Майже півтора місяця скажених гастролів задля підтримки України. Безліч інтерв'ю про війну. Усвідомлення, що весь цей час твої діти живуть незвичним життям, у чужому домі, без бабусі й дідуся, без друзів, не у своїй країні. Але заради них ти витримаєш будь-що!", - пише він. Олександр Стоянов

Пост Олександра Стоянова, instagram.com/stoianov_aleksandr
Пост Олександра Стоянова, instagram.com/stoianov_aleksandr

Олександру Стоянову довелося мати справу не просто з величезним навантаженням та сумом за рідними, але й з підступними шахраями та втратою коштів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Безсонні ночі, нерви, втрачені кошти, шахраїв… (про це розповім вже завтра). Я не хочу, щоб мої діти ще колись прокидались від вибухів. І це моя найбільша мотивація. На мистецькому фронті ми достукаємось до кожного! Заради вільної країни для щасливого дитинства кожного маленького українця! Сумував люто ♥️ Та нарешті ми разом! З Днем Родини!", - розповів він. Олександр Стоянов

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар поділилася історією юної українки, яка пережила штурм Києва: "За що це дітям?"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Кухар із "Танців із зірками" розповіла про важкий виклик, який кинула їй війна: "Час складних рішень"

Також "Знай.ua" писав, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" у кокетливій сукні нагадала, за що борються всі українці: "Повернути минуле життя"