Відома співачка, яка має цілу армію шанувальників та раніше постійно спілкувалася з ними, а її колишній чоловік полюбляв балувати пікантними кадрами, після розлучення стала менше спілкуватися в соціальній мережі на особисті теми

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Це занепокоїло шанувальників та вони почали переживати за зірку. Відповідне відео з'явилося на фан-акаунті співачки.

Як відомо, на початку війни, новина про розлучення Наді та Дантеса зірвала мережу. Пізніше стало відомо про її роман з ресторатором Кацуріним. Надя навіть показала кілька світлин з їх спільного відпочинку.

Проте, останнім часом вона досить мало спілкується з шанувальниками на тему особистого життя. Це дало для них підставу для занепокоєння.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Вони звернулись до Наді у незвичний спосіб. Розмістили на своїй сторінці нарізку з відео, на якому вона то плаче, то сміється, та доповнили його таким дописом з розбитими сердечками:

"У мене все добре, але...Чи гарно так"

Поки відповіді на своє питання вони не отримали.

Нагадаємо, Дантес готує жарти про розлучення з Надею Дорофєєвою, приховуючи правду про Кацуріна: "І стендап відбере".

До слова, Навіть священики мріяли про вільну Надю Дорофєєву, але на Кацуріна ніхто не очікував: "Чекав все життя".

Раніше ми писали, що Надя Дорофєєва розсунула ніжки у тоненькому купальнику: "Схожа на молоду Шенен Доерті - Бренду з Беверлі-Гіллз"