Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова розмістила вражаючі кадри зі свого нещодавнього виступу для українських військовослужбовців. Місце концерту співачка не вказала, але на ньому було багато наших захисників, чоловіків і жінок. І всі вони радісно, ​​в один голос кричали з Поляковою слово "перемога" під ритмічну музику.

Скріншот із Instagram, Оля Полякова
Скріншот із Instagram, Оля Полякова

Артистка прийшла до бійців у властивому собі, яскравому образі. На ній була повітряна сукня з білого пір'я, розкішне укладання волосся і макіяж.

У такій військовій та суворій обстановці Полякова виглядала немов янгол, що спустився з небес, щоб підбадьорити відважних військових.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комментарии - instagram.com/polyakovamusic/
Комментарии - instagram.com/polyakovamusic/

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна поки що відмовилися від української мови: "Ми її вчимо, але вам буде нецікаво"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова ледь не втратила свою "годувальницю", залишилася на спеці і без води: "Сподіваємось, вона виживе"