Переможниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська частенько радує шанувальників свіжими публікаціями, не забуваючи ділитися новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі Instagram підписано понад 200 тисяч людей.

Ольга Мартиновська заговорила про цінний досвід, який здобув кожен українець, до будинку якого увірвалася жорстока війна. Вона зазначила, наскільки високу ціну доводиться платити за цей досвід, а прожити його - це маленька, але все ж таки перемога.

"Сьогодні кожен з нас максимально про рідне, про своє, про українське. Про нові класні проєкти, бо вже нічого не страшно. Про ідеї та думки щодо популяризації українського у світі, бо всі мають знати. Бо всі хочуть знати", - написала Мартиновська.

Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська
Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська

І це стосується її вірного друга, відомого кулінара Вова Ярославського, який став бренд-шефом унікального проєкту. Тепер він розповідатиме всьому світу про багатства української кухні. Мартиновська заявила, що дуже пишається чоловіком і показала зворушливе фото, на якому вона ніжно цілує його в лоба, а той щасливо посміхається.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ну не можу я більше приховувати. Та й не хочу, якщо чесно 🤫 Знаю деякі секретики. І можу вас запевнити: це буде справжня пожежа! Просто уявіть: Україна в кожній країні. Своя. Рідна. Сучасна з ноткою етніки", - заінтригувала дівчина.

Раніше ми писали про те, що зірка "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла про сильне емоційне спустошення: "Не маю рецепту, щоб жити"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська спробувала як раніше розслабитися в барі: "З похорону на дискотеку"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська згадала про зруйновані дитячі мрії: "Немає землі під ногами"