Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла про близькість із Павлом Зібровим. За її словами, вона навіть пробувала цілуватися з ним. Одкровеннями зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська частенько радує шанувальників яскравими фото та відео, на яких показує, що нового відбувається в її житті. Також зірка нерідко ділиться спогадами, порадами та навіть секретами.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Цього разу Оля Цибульська розповіла про близькість із Народним артистом України Павлом Зібровим. Зірка зізналася, що дуже тепло ставиться до артиста, адже незважаючи на свою популярність, він залишається простою і скромною людиною.

Також співачка згадала, що якось цілувалася з Павлом Зібровим і, зважаючи на все, їй сподобалося.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Цибульська та Зібров. Скрін instagram stories
Цибульська та Зібров. Скрін instagram stories

"Це кохання. Щирий і не самозакоханий. Я кайфанула, коли ми знімали моє шоу БезпарОля. А у кліпі Gena Viter взагалі цілувалася з Миколайовичем", - розповіла Оля Цибульська шанувальникам.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу "Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського.

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв із "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."