Український співак Віталій Козловський розповів, що часом втрачає над собою контроль і відчуває сильне занепокоєння через свій стан. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський поскаржився, що останнім часом його непокоїть психологічний стан. Він помітив, що буває сам не свій і в душі твориться справжній ураган, який не дає спокою. Втім, артист знайшов спосіб, хоч би тимчасово, впоратися з цим – виступаючи на сцені.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

"Сьогодні в душі моє море хвилюється і б'ється об берег штормами... Буваю сам не свій. Спокій втрачений... Але знаєте, коли співаю для наших зірок (саме наші воїни для нас реальні суперстари) стає так добре на душі, відчуваю впевненість у завтрашньому дні та наповненість", - поділився співак.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віталій Козловський закликав українців менше сваритись у нинішніх умовах і більше підтримувати один одного, адже зараз це важливо, як ніколи раніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу "Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського.

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв із "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."