Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська раптово перетворилася на справжнього "джигіта" і посміялася з себе. Кадрами зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська намагається бути постійно на зв'язку з шанувальниками та радувати їх новими фото та відео. Зірка ділиться моментами з особистого життя і нерідко радує кумедними кадрами.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Камінська вирішила трохи посміятися з себе і водночас підняти настрій шанувальникам. На відео співачка позує з густими і темними бровами, як у справжнісінького джигіта. Зірка посміялася, що в даному випадку брова мала зійтися на підборідді.

"Той випадок, коли брова мала зійтися на підборідді", - підписала відео виконавиця.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Слава Камінська. Скрін instagram stories
Слава Камінська. Скрін instagram stories

Зважаючи на все, зірка пофарбувала брови і вирішила показати результат, але фарба не повністю змилася.

"Брови не захотіли змиватись. Ну сьогодні так, завтра може трохи по-іншому", - поділилася Камінська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Крістіна Гірник показала, як наводить "марафет" перед побаченням, але щасливчик не Остапчук: "Поки що чоловік на роботі..."

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю та описала своє ставлення до мешканців сусідньої країни: "Це якийсь пі**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити та любити вільно".