Фронтмен українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя повідомив про зміни, які відбулися у їхньому житті з дружиною - співачкою Аlyosha.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Тарас Тополя опублікував прощальну фотографію з коханою дружино, з якою виховує трьох дітей, та написав зворушливі слова прощання.

Як виявилося, Тарас Тополя, який зараз служить в ЗСУ, повертається до своїх обов'язків у Харків, а от його дружина співачка Аlyosha - полетить у США.

Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia

"Київ. Ранок - сто тридцять восьмий. Настрій - кохаю. Місяць - жити заради. Фото на прощання. Хтось в USA, а хтось у Харків. Хорошого польоту кохана @alyoshasinger. Слава ЗСУ! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні музиканта. Тарас Тополя

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"💛💙🙏Хай береже вас Господь!", "Сижу ридаю😢😭 нарешті від щастя", "Не на прощання, а до зустрічі і на згадку!!!!❤️Любимо Вас!Бережіть себе!❤️", "Любов перемагає все ❤❤❤💛💙", "Ви найкраща пара і найкращі артисти на просторах України! 💚💚💚💚💚 Обожнюю всім серцем обох вас) і ваших малих))))))", "Бережіть себе🙏Слава Україні!", - пишуть у коментарях.

Коментарі, instagram.com/tarastopolia
Коментарі, instagram.com/tarastopolia

Коментарі, instagram.com/tarastopolia
Коментарі, instagram.com/tarastopolia

Нагадаємо, Тарас Тополя та гурт "Антитіла" повідомили про загибель талановитого музиканта: "Велика втрата для нашої команди"

Як повідомляв "Знай.ua", Alyosha здивувала давнім фото свого чоловіка Тараса Тополі з "Антитіл": "Зустріла тебе таким"

Також "Знай.ua" писав, Тарас Тополя з "Антитіл" передбачив росіянам дуже сумний кінець: "Виходить годувати свиней-собак і двоголових курок"