Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube та частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Слава Дьомін відвідав ведучих шоу "Вечір з Україною" Олексія Суханова та Вову Остапчука, та розповів про зміни у стосунках із родичами, які проживають у Криму.

Дьомін, Суханов та Остапчук: скріншот з відео
Дьомін, Суханов та Остапчук: скріншот з відео

Як повідомив артист, батько його колишньої дружини ще 2014 року радів анексії півострова. Через два роки, коли він не побачив покращень після приходу росії, то просто відмовився від своїх висловлювань.

З початком війни у лютому все стало ще гірше. Дружина тестя у перші дні вторгнення відправила Дьоміну та його колишній відео з TikTok, у якому російські пропагандисті звинуватили Зеленського у наркоманії. Це був єдиний раз за весь час бойових дій, коли родичі із Криму зв'язувалися із родиною радіоведучого.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви відправляєте єдине відео і все... А те, що над вашим онуком та донькою літають ракети, вас абсолютно не цікавить", - відповів Дьомін батькові колишньої дружини.

Раніше ми писали про те, що Іван Дорн покликав Славу Дьоміна на пиво, разом святкувати перемогу над окупантами: "З мене Чернігівське, з тебе Оболонь"

Як повідомляв Знай.ua, Слава Дьомін спалив Москву в День Конституції України: "Проклинаю за тих діточок"

Також портал Знай.ua писав, що Слава Дьомін зізнався, що його рідна мати подала на нього до суду та вимагає аліментів: "Краще б ці гроші пішли на онука"