Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська в інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" розповіла, чи є зараз у її житті якийсь чоловік, який виділився від усіх. Знаменитість ніколи не приховувала, що залицяльників у неї хоч відбавляй і вона ніколи не страждала від нестачі уваги з боку чоловічої статі.

Боржемська та Доротюк, скріншот з відео
Боржемська та Доротюк, скріншот з відео

Питання журналістки змусило Боржемську бентежитися і посміхатися, наче школярку. Вона заявила, що чоловіки почали діяти інакше і один все ж таки виділився. Людина, імені якої артистка не повідомила, її приємно дивує. Хоча, Марина не впевнена, чи є продовження у цієї історії.

"Він говорить і робить. Далі час покаже, тому що я людина, яка обережно ставиться до стосунків і для мене це дуже важливо. Я мати двох дітей і повинна нести відповідальність. Хочу придивитися", - сказала Боржемська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Більше того, чоловік зміг зацікавити її. Вона тільки подумала, що хоче, а він уже виконав. І це незважаючи на те, що вони погано знають один одного. А познайомилися вони завдяки її доньці Олівії, яку вона народила він колишнього чоловіка Узєлкова.

"Я відчула себе жінкою", - додала Марина.

Раніше ми писали про те, що красень ніжно зацілував колишню Узєлкова Боржемську закордоном - ексбоксерові таке і не снилося

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська зізналася, чи залишиться назавжди в Ізраїлі з дітьми від колишнього Узєлкова: "Як мало потрібно для щастя"

Також портал Знай.ua писав, що Марина Боржемська терміново вивезла дітей Узєлкова з країни без жодних пояснень: "У сім'ї відбулися зміни"