Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова розмістила уривок зі свого вірша під назвою "Після зими" із циклу "Біла стихія". Вона написала його російською мовою ще задовго до початку бойових дій в Україні, у 2018 році. Зворушливі рядки, озвучені голосом артистки, супроводжуються кадрами квітів, що розпускаються, та інших чудес природи.

Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова
Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова

У підписі до короткого відеоролика дружина відомого продюсера зізналася, що раніше вона писала вірші про велике кохання. Але зараз, у цих же словах, їй бачиться нагадування про родючій українській землі, на які окупанти замахуються вже багато років.

Горбачова заявила, що земля - ​​це і є те саме окрилююче почуття любові, яке, за словами Ольги, багато хто по-справжньому пізнав тільки з початком війни.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"До війни мої вірші були про любов. А зараз звучать неначе про нашу землю. Бо рідна земля - то і є любов. Якої ми по-справжньому до найгіршого свого дня і не знали…" - написала артистка.

Шанувальники подякували Горбачовій за творчість і заявили, що після цих жахливих подій в Україні її вірші сприймаються інакше, набагато глибше.

Комментарии - instagram.com/gorbachovaolga/
Комментарии - instagram.com/gorbachovaolga/

Раніше ми писали про те, що дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова про світло в українських зболілих душах: "Сльози наші на землі будуть споконвічними"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Нікітіна закликала українців не припиняти молитися, просячи у Бога порятунку від путінського зла

Також портал Знай.ua писав, що дружина Юрія Нікітіна Ольга Горбачова нагадала, яка перемога нам потрібна: "Іншим шляхом"